Delphi

Cím: 9700 Szombathely, Zanati út 29/a
Telefon: +36 (94) 517-800, Fax: +36 (94) 328-838
Honlap: www.delphi.com

.

Bemutatkozás

A Delphi Corporation gépjármű alkatrészek és modulok forgalmazójaként van jelen és ismert világszerte. Magas szintű technikai felkészültséggel többféle innovatív megoldást ajánlunk partnereinknek az alkotóelemektől a modulokon át a komplett rendszerekig. Alkotó munkánkban a legnagyobb hangsúlyt a minőségre, a kedvező árszintre és a rugalmasság biztosításán keresztül a vásárlók elvárásainak teljesítésére fektetjük.

A Delphi Magyarországon
A Delphi 1991 óta van jelen Magyarországon. Mint a többi új régióban, a befektetés feltétele volt mind az ügyfélközpontú szemlélet, a felkészült szakmunkaerő megtalálása, mind pedig a meglévő infrastruktúra kiaknázása és a kormányzati támogatás. Eddig a Delphi több mint 100 millió eurót fektetett be Magyarországon, és napjainkban két gyárban végez háromféle gyártói tevékenységet:
– Delphi Hungary Kft. Szombathelyen – elektromos és elektronikai architektúrák, elektronikai és biztonsági alkatrészek
– Delphi Thermal Hungary Kft. Balassagyarmaton – hőegység alkatrészek / kompresszorok

A Delphi vállalatok az európai gépjárműipar piacvezető cégei részére szállítanak gépjármű-alkatrészeket. Rendelkeznek ISO/TS 16949 (minőségi) és ISO 14001 (környezetvédelmi) minősítésekkel.

A Delphi Szombathelyen
A Delphi Hungary Kft.-t 1991-ben alapították kábelkötegszerelés céljából 7500 nm-nyi alapterülettel.
1997 novemberében a profil elektronikai termékösszeszereléssel egészült ki, megérkezik Magyarországra a Delphi Delco Projekt csapata. 1998 májusában elkezdődött a Delco Elektronikai Divízió kialakítása és az autóelektronikai termelés beindítása. 1999-ben az elektronikai termelési csarnok kibővül 4500 nm-re, így a telephely egésze elnyeri mai 12 000 nm-es területét. 2007-ben megszűnt a kábelkötegszerelés, amelyet a Puskás Tivadar utcai DEC telephelyen összeszereléssel kiegészült fröccsöntési technológia váltott fel. Itt elektronikai központok és kapcsolók öntése, gyártása és végszerelése folyik. E&S divíziónk portfóliója kiszélesedett új termékkörökkel pl.: Fedélzeti számítógép, Légzsák vezérlő, Klíma-vezérlő, Powertrain – diesel motorvezérlő modulok, Kormányoszlopba integrált modulok.

Kiemelt fontosságú pozícióink
Folyamatosan várjuk pályázók jelentkezését elsősorban műszaki területre, elektronikai végzettséggel: PLC programozásban jártas karbantartókat, hibaanalizáló műszerészeket, mérnököket, illetve anyag és technológiai ismeretekkel rendelkező gépész-, ipari mérnököket, szerszámkészítőket és logisztikusokat.
Büszkék vagyunk a legmodernebb technológiával felszerelt teszt és analízis laborunkra, amelyek segítségével jól képzett kollégáink azon munkálkodnak, hogy a Delphi megfeleljen a mai magas technológiai elvárásoknak.

Miért érdemes nálunk dolgozni?
– A kínált jövedelem piacképes
– Béren kívüli juttatások rendszere
– Modern technológiai eljárások
– Tréningek
– Fiatalos, dinamikus vállalati környezet
– Céges rendezvények

A technológiáról
A Delphi világszerte csúcstechnológiát alkalmaz a gyártásban, ennek is köszönhető, hogy jelenleg az előkelő 12. helyet foglalja el a világpiacon.
A szombathelyi gyáregységünk divíziói a teljes gyártási szegmenst felölelik. Így a fröccsöntésen és a hozzá kapcsolódó automatizált szerelési folyamatokon keresztül az SMT – Surface Mount Technology-ig, ami a gyártás egyik alappillére, a nyomtatott áramköri lapok összeszerelése a jelenleg rendelkezésre álló legfejlettebb robotokkal, majd ellenőrzése, nagysebességű képfelismerő berendezésekkel. Emellett, Európában egyedülálló módon, a létező legkülönfélébb forrasztási és összeszerelési módszereket alkalmazzuk, immár saját tervezésű robotok üzembeállításával. A termékek tesztelésénél is nagyon széles a palettánk. A végtermékek ellenőrzésénél mérnökeink aktívan részt vesznek a fejlesztői munkában, mely a különböző országokban dolgozó dizájn csoportokkal való szoros együttműködést jelenti. A csúcstechnika persze mit sem érne megfelelő koncepció nélkül, melyet felkészült LEAN szakembereink koordinálnak az Európai KAIZEN csoportunk aktív közreműködésével.
A megfelelő technológiai ismeret elsajátításában a tapasztalt mérnöki gárda, számos belső tréninglehetőség és sok esetben külsős szemináriumok vagy tréningek állnak rendelkezésre.

Szombathelyi Képző Központ
CIF: _
Akacs Mihály u. 8-10.
CP: 9700 Szombathely (Magyarország)
Tel: 36-94/513-470

titkarsag@szkk-szombathely.hu